5e klasse 15

6 oktober 2018 14:00

Onbekend

Wilsum 1 werd afgelast. Dan maar naar het team van Densi en Thijsman in Dronten.
In Dronten aangekomen was de wedstrijd al aan de gang. Het veld van Reaal Dronten lag er mooi bij, alleen men is vergeten om de cornervlaggen op de hoeken neer te zetten.
De mannen van het tweede van Wilsum moesten doen zonder Rik, Tom, beiden geblesseerd en ook William stond niet in het veld.
Het was voor de speler-coach Densi weer een puzzel welke spelers hij in het veld moest neer zetten.
De spelers van Wilsum 2 hadden geen kind aan het team van Reaal Dronten 3. Hoewel Wilsum2 veelvuldig aan de bal was bleef de score hele lange tijd 0 – 0.
Wilsum 2 kon op een gegeven moment de score openen, maar niet lang daarna scoorde Reaal Dronten de gelijkmaker. Nog voor de rust verhoogde Wilsum 2 de score en gingen de spelers met een voorsprong thee drinken in de rust.
In de tweede helft ging Wilsum 2 door met goed voetballen en al gauw werd de score verhoogd.
Helaas moest Rob de keeper met een blessure van het veld af en de multi inzetbare Patrick trok de keeper handschoenen aan.
Als je als toeschouwer naar het spel keek, valt het op dat de assistent scheidsrechter soms denkt dat hij een vliegtuig moet binnen loodsen, zo vaak vlagt hij en ook zo vaak werd zijn vlagsignaal door de scheidsrechter overruled.
Gelukkig kon Wilsum 2 de wedstrijd winnen met de uitslag van 2 – 6.