Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Jeugd mag weer voor 't echie!

4 juni 16:45  Morgen begint de regiocup voor veel jeugdteams, ook zijn er enkele oefenwedstrijden. Let wel, helaas nog steeds zonder publiek!.


Weer geen toernooien en familiedag dit jaar

2 juni 7:00  Door de coronacrisis is het dit jaar wederom niet mogelijk om het Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi, 35+/45+ toernooi en onze traditionele familiedag te organiseren. Laten we hopen dat alle coronacijfers de goede kant op blijven gaan en dat we in 2022 weer topactiviteiten mogen hebben met z'n allen!


Jelle van Putten naar v.v. Wilsum

2 april 20:15  Met de overgang van Jelle van Putten van IJVV naar Wilsum wordt de nodige ervaring toegevoegd aan de selectie van trainer Dick Schrijer komend seizoen. Van Putten heeft alle standaard jeugdelftallen bij IJVV doorlopen en speelde 3 seizoen in het 1e elftal van IJVV, veelal als centrale verdediger.meer »


v.v. Wilsum heeft de staf rond voor volgend seizoen

10 maart 7:00  Voetbalvereniging Wilsum heeft voor volgend seizoen de staf compleet. In de winterstop was al overeengekomen dat hoofdtrainer Dick Schrijer ook volgend seizoen op de bank zit. Net als dit seizoen wordt Schrijer daarbij geassisteerd door Jan van Spijker en keepertrainer Gerard Bolt.meer »


Kunstgrasveld weer open!

11 februari 14:30  Vanaf vandaag mag er weer getraind worden op het kunstgrasveld. Het hoofdveld mag nog niet betreden worden.


Gelukkig nieuwjaar!

31 december 23:45  v.v. Wilsum wenst iedereen een gezond & sportief 2021!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!