Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Uitslag 2e ronde Winterklaverjascompetitie

Gisteren, 22 oktober 19:45  Winnaar Bram Leenhouts, 2e Henk Fix en 3e Monique de Groot, gefeliciteerd! Er zijn nu nog 10 van de 12 rondes te gaan. Top 3 klassement : 1. Sebastiaan Rigterink, 2. Bram Leenhouts, 3. Andries Uitslag.meer »


Jeugdnieuws oktober

21 oktober 16:15  Inmiddels zijn we alweer een paar weken aan het voetballen. Hoe fijn is dat! Vorig jaar werd al het voetbal rond deze perioden nog abrupt afgebroken vanwege corona, maar dit jaar kunnen we gelukkig blijven voetballen. meer »


Barometer 'Ieder doelpunt telt!'

20 oktober 11:45  Iedere maand verschijnt er een nieuwe barometer van de actie 'Ieder doelpunt telt!' Een leuke manier om de tussenstand bij te houden. Iedereen kan nog steeds meedoen, zie Corner of deze website...meer »


Eerste punt Wilsum voelt als nederlaag

9 oktober 16:30  Na 2 nederlagen op rij heeft Wilsum zaterdag voor het eerst een punt gepakt in de 4e klasse D. Maar voor elke Wilsummer zal dit voelen als een nederlaag. Wilsum boog een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong en kreeg vervolgens diverse mogelijkheden om er 3-1 van te maken. De bevrijdende 3-1 bleef achterwege en uiteindelijk kreeg Wilsum de deksel op de neus. CSV maakte in de absolute slotfase nog de 2-2 en keerde zo alsnog met een punt huiswaarts.meer »


Uitslag 1e ronde Winterklaverjascompetitie

8 oktober 10:00  Winnaar van deze avond is Arie Sleurink, nummer 2 is Sebastiaan Rigterink en de 3e prijs is naar Andries Uitslag gegaan. Gefeliciteerd! Er zijn nu nog 11 van de 12 rondes te gaan.meer »


Spreeuwtjes zijn van start!

7 oktober 10:30  Zaterdag 2 oktober zijn we gestart met trainen met de jongste jeugd. 9 kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar stonden zaterdag te springen op het veld. Onder leiding van Jan Stoffer en Dick Schrijer hadden ze hun 1e training. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!