Nieuws - VV Wilsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Pupil van de Week: Levi

30 september 17:00  Bij de thuiswedstrijd Wilsum - BAS was Levi onze Pupil van de Week!meer »


Wilsum geeft niet thuis tegen BAS

30 september 16:30  Wilsum is zaterdag tegen een keiharde nederlaag aangelopen. Op eigen veld ging Wilsum met liefst 2-6 onderuit tegen de ploeg uit Biddinghuizen. Wilsum liep al vroeg in dit duel achter de feiten aan en kwam al heel rap op een 0-3 achterstand. Dennis Zwanepol bracht Wilsum terug op 1-3 en in de slotfase van de eerste helft werd Wilsum een zuivere strafschop onthouden. Ook in de tweede helft kon Wilsum geen vuist maken. Men kwam nog terug tot 2-4, via Melvin Hofstede, maar in de slotfase liep BAS uit naar 2-6.meer »


v.v. Wilsum doet mee met de Grote Clubactie!

28 september 13:30  Dit jaar verkopen wij loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor nieuwe doeltjes. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »


1e thuiswedstrijden van JO7-1!

25 september 14:00  Afgelopen zaterdag was het dan zover, JO7-1 mocht voor het eerst 3 wedstrijden in de competitie op ons eigen sportcomplex 'De Wijde Blik' spelen! Hierbij ook een mooie fotoreportage namens ons jeugdbestuur.meer »


WZC en Wilsum delen de punten

23 september 16:30  Tijdens de seizoensouverture in de 4e klasse B is de wedstrijd tussen WZC en Wilsum in een 1-1 gelijkspel geëindigd. In een rommelig duel, waarin de lange bal veelvuldig werd gehanteerd, kwam Wilsum via een prachtige treffer van Daniël Niemeijer op voorsprong. Na een fout in de defensie van WZC volleerde Niemeijer raak via de onderkant van de lat. In de tweede helft kwam WZC via een kopbal langszij. Daarna ging de thuisploeg op jacht naar de overwinning, maar kreeg Wilsum via invaller Melvin Hofstede de grootste kans. Zijn schuiver ging echter naast en zo eindigde het duel in 1-1.meer »


We gaan weer klaverjassen! (start 12 oktober)

14 september 19:30  Na de succesvolle edities van afgelopen jaren organiseert het bestuur van de voetbalvereniging en de supportersvereniging ook de komende winterperiode weer een klaverjascompetitie.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!