Home - VV Wilsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Oliebollentoernooi v.v. Wilsum

5 december 17:15  Donderdag 28 december organiseert v.v. Wilsum een voetbaltoernooi voor iedereen vanaf 4 jaar! Dit voetbaltoernooi zal plaatsvinden in MFC β€˜de Toekomst.’ Iedereen mag meedoen, of je nu wel of niet op voetbal zit.meer »


Prachtige fotoverslagen van de Spreeuwtjes en JO11-1

5 december 17:00  Klik op dit artikel waar 2 links staan om 2 fotoverslagen te bekijken van de training afgelopen zaterdag van de Spreeuwtjes en de wedstrijd van JO11 in en tegen 's-Heerenbroek die met 2-2 gelijk werd gespeeld.meer »


10 man Wilsum boeken eerste overwinning

2 december 16:30  Wilsum heeft zaterdag haar eerste zege van het seizoen geboekt. De oranjehemden waren het grootste gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij en kwamen vlak na rust dan ook verdiend op voorsprong door een kopbal van Tomas van der Weerd. Daarna schoot Wilsum zichzelf gigantisch in de voet; doelman Teko Malanda pakte een rode kaart. Rechtsback Dennis Zwanepol pakte letterlijk de handschoenen op, maar kon niet voorkomen dat Lelystad op gelijke hoogte kwam. Met 10 man leek een punt het maximaal haalbare, maar met een droge schuiver bracht invaller Marinjo Teterissa heel Wilsum in extase door de 2 -1 binnen te schieten. In de absolute slotfase kregen de gasten nog een enorme kans, maar gescoord werd er niet meer. Eindelijk een competitiezege voor Wilsum en zo sluit de ploeg weer enigszins aan bij de ploegen in het rechterrijtje.meer »


Uitslag 4e ronde Winterklaverjascompetitie

29 november 20:00  Winnaar Dik Kleen, 2e Gerdinand Fix en 3e Jan Riezebos... gefeliciteerd! Er zijn nu nog 8 ronden te gaan. Top 3 klassement is: 1. Rolf Riezebos, 2. Jeroen van Ginkel, 3. Jan Riezebos.meer »


Wilsum houdt Rood Wit '58 van periodetitel

18 november 16:30  Wilsum heeft in eigen huis een knap resultaat behaald tegen Rood Wit '58 uit Putten. De thuisploeg kwam in de eerste helft via Melvin Hofstede op voorsprong. Voor rust maakten de gasten nog gelijk, ook al had deze treffer een enorm luchtje van buitenspel. In de tweede helft zetten de gasten, met name in het laatste kwartier, aan, maar Wilsum hield knap stand. Zo pakten de oranjehemden knap een punt tegen Rood Wit.meer »


Wilsum kansloos in Stroe

11 november 16:30  Aanvallend onmachtig, verdedigend kwetsbaar. Geen ingrediënten om een goed resultaat te halen. Wilsum ging in en tegen Stroe met 4-0 onderuit. In de eerste helft, waarin nog niet veel aan de hand was, leidde een fout van doelman Malanda de 1-0 in. Daarna ging het rap en keek Wilsum bij rust al tegen een 3-0 achterstand aan. Toen vlak na rust ook nog de 4-0 viel, was de wedstrijd wel gespeeld. Dit bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn. Een kansloze nederlaag voor Wilsum, waarbij de degradatiezorgen alleen maar toenemen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!