Wilsum sluit competitie af met zege bij R. Dronten (foto's Marion Veerman)

26 mei 20:00  Wilsum heeft het seizoen op een goede manier afgesloten. De reeds gedegradeerde oranjehemden gaven de verrassende overwinning op Ulu Spor een goed vervolg door bij Reaal Dronten met 0-2 te winnen. Tomas van der Weerd bracht Wilsum in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft had Wilsum het heel lastig, maar was het Damian Snijders die met zijn eerste treffer in dienst van Wilsum voor de verlossende 0-2 voorsprong zorgde. Zo werd de laatste wedstrijd van scheidend hoofdtrainer Christaan Akse gewonnen. Met 16 punten uit 26 duels is Wilsum gedegradeerd en komt het volgend seizoen uit in de 5e klasse.meer »

Programmaboekje Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi

22 mei 8:00  Klik hier voor het online programmaboekje voor alle teams, tijden en wedstrijden!meer »

Enorme stunt Wilsum met overwinning tegen koploper Ulu Spor

18 mei 16:45  Wie bij de bookmakers Wilsum op winst had gezet in de wedstrijd tegen Ulu Spor zou ongetwijfeld een enorm bedrag hebben binnen geharkt. Want dat het al gedegradeerde Wilsum zou gaan winnen van koploper Ulu Spor leek alleen in de stoutste dromen gerealiseerd kunnen worden. Niets bleek minder waar! In een zeer boeiend duel, die ook nog tijdelijk werd stilgelegd, kwamen de gasten op voorsprong. In de tweede helft zette Wilsum de wedstrijd, en de stand in 4e klasse B, volledig op z'n kop. Marinjo Teterissa zette Wilsum op gelijke hoogte. Vlak voor tijd kroonde Jurre Heldoorn zich tot matchwinner. Een sensationele overwinning was een feit, terwijl bij Ulu Spor het besef doordrong dat men het kampioenschap niet langer in eigen hand heeft.meer »

Wilsum verliest heel ruim van CSV '28

11 mei 16:30  Wilsum is er zaterdag niet in geslaagd om te stunten tegen nummer 2 CSV '28. In eigen huis leidden de oranjehemden een beschamende 1-7 nederlaag. Geflatteerd, dat zeker, maar dat maakt de nederlaag niet minder pijnlijk. Na een fout van doelman Malanda namen de gasten de voorsprong, maar via een benutte strafschop van Patrick Bastiaan werd het 1-1. Vlak voor rust sloeg CSV 2 keer toe en stond het 1-3 bij rust. Vlak na rust was Wilsum dichtbij de 2-3, viel de 1-4 en liep CSV nog uit tot 1-7.meer »

Wilsum definitief gedegradeerd na nederlaag tegen Lelystad

4 mei 16:30  Wat al weken, zo niet maanden, als het zwaard van Damocles boven Wilsum hing, is vandaag definitief gebeurd. Na een 2-0 nederlaag tegen Lelystad is Wilsum officieel gedegradeerd uit de 4e klasse en zullen de oranjehemden volgend seizoen uitkomen in de 5e klasse. Voor rust sloeg de thuisploeg toe door hun enige kans te benutten. In de tweede helft werd het vanaf de strafschopstip 2-0 en werd het duel beslist. Zo grijpt Lelystad de laatste strohalm in de strijd tegen degradatie, terwijl Wilsum afdaalt naar de 5e klasse.meer »

Presentatie nieuwe tenues v.v. Wilsum

22 april 10:00  Afgelopen zaterdag, tijdens de wedstrijd Wilsum 1 – Vevo 1 (1-4) zijn de nieuwe tenues van voetbalvereniging Wilsum gepresenteerd. De tenues van het merk Robey zijn uiteraard in de clubkleuren oranje/ wit gebleven.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!