Home - VV Wilsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Kom jij in de zomervakantie voetballen bij PEC Zwolle?☀️

6 juni 16:15  Beste ouder/verzorger en voetballiefhebber, in de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar weer verschillende PEC Zwolle Voetbalkampen georganiseerd in Putten, Zwolle, Heerde en Meppel. Ben jij er ook (weer) bij?⚽meer »


Jeugdnieuws mei

22 mei 13:15  Het aftellen richting het einde van het seizoen is nu echt begonnen. Nog een paar competitiewedstrijden, het Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi, de afsluitende avond voor de jeugd én de familiedag en het seizoen 2022-2023 zit er op.meer »


IJsselderby onbeslist, titelstrijd beslist

20 mei 16:30  De IJsselderby tussen 's-Heerenbroek en Wilsum is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft kreeg Wilsum de betere kansen, ondanks een vroege achterstand na een fout van doelman Malanda. Melvin Hofstede repareerde al snel de schade met een rake kopbal. In het vervolg van de eerste helft kreeg Wilsum kansen om op voorsprong te komen, maar werd er niet gescoord. In de tweede helft was de thuisploeg de betere ploeg, maar ook in het tweede bedrijf werd er niet meer gescoord. Zo eindigde het duel in 1-1. Door dit gelijke spel is 's-Heerenbroek kampioen. Wilsum eindigt op een 6e plek en speelt volgend seizoen opnieuw in de 4e klasse.meer »


16 juni afsluitende avond voor de jeugd!!!

17 mei 13:15  Op vrijdag 16 juni gaan we met alle jeugdleden, leiders en trainers van spreeuwtjes tot en met JO17, er een gezellige avond van maken op sportpark de Wijde Blik. meer »


Activiteitenkalender juni v.v. Wilsum

15 mei 8:00  Aan het einde van het seizoen worden weer geweldige activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid worden gecombineerd, dus doe mee of kom gezellig kijken!meer »


Wilsum houdt Alcides op afstand

13 mei 16:30  In de strijd om lijfsbehoud in de 4e klasse heeft Wilsum goede zaken gedaan door doelpuntloos te remiseren tegen Alcides. Tot grote tevredenheid zorgde dit resultaat echter niet. Wilsum speelde 70 minuten met een man meer, maar wist dit voordeel niet om te zetten in veel grote kansen. Alcides loerde op die ene kans, kreeg die ook, maar Wilsum kon net op tijd wegwerken. Zo eindigde het duel zoals die begon: 0-0.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!