Corona-richtlijnen

Corona (update na 13-11-2021)

Publiek
Vanaf 14 november 2021 is publiek niet toegestaan bij trainingen en sportwedstrijden op amateurniveau en professioneel. Dit geldt dus ook voor trainingen en wedstrijden op ons sportpark De Wijde Blik.

Coronatoegangsbewijs
Om toegang te krijgen tot de kantine, bestuurskamer, terras en de kleedkamers is een coronatoegangsbewijs vereist voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Dit is niet vereist voor dienstdoende vrijwilligers die vanwege hun taak daar aanwezig moeten zijn.
Het coronatoegangsbewijs kan worden getoond met behulp van de CoronaCheck-app of een papieren coronatoegangsbewijs met unieke QR code. Let op, het gele boekje of een zelftest is geen geldig coronatoegangsbewijs!

Kantine
De kantine en terras vallen onder ‘Horeca’. Dit betekent voor dit moment dat iedereen vanaf 13 jaar en ouder een Coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs nodig heeft. Ook gelden er vaste zitplaatsen. Dit betekent concreet dat er een maximum zit op het aantal bezoekers van de kantine en terras. De 1,5 meter is niet verplicht, maar geldt als een dringend advies. Bestellen van drankjes en/of eten kan aan de bar. Voor de kantine geldt een sluitingstijd van 18.30 uur.

Basisregels

• Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
  • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
  • Schud geen handen.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!