Info - VV Wilsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Info

Al jaren wordt door v.v. Wilsum een jeugdtoernooi georganiseerd aan het einde van de competitie. Aan dit gezellige toernooi doen veel roemruchte

regio clubs mee, wat ongetwijfeld mooie en spannende derby's gaat opleveren. We hopen op fantastisch weer en een goede opkomst van supporters, om er een leuk en gezellig toernooi van te maken.

Dit jeugdtoernooi is een vaste waarde op de activiteiten kalender van v.v. Wilsum waar halsreikend ieder jaar naar uit wordt gekeken! De naam “Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi” is hierbij geen toeval. Gerrit Heldoorn was oud erelid en jaren lang actief als jeugdbestuurder, scheidsrechter, leider- en trainer van verschillende jeugdelftallen binnen onze vereniging. Ook heeft hij zich op andere vlakken ingezet voor de v.v. Wilsum. We zijn ook trots “ons” jeugdtoernooi naar de in 2005 op 66 jarige leeftijd overleden Gerrit Heldoorn te hebben vernoemd!

Sportiviteit staat bij dit toernooi altijd hoog in het vaandel! Daarom zal er ook dit jaar weer een sportiviteitprijs worden uitgereikt aan de speler of speelster die zich het meest positief onderscheiden heeft dit toernooi in zijn of haar poule.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!